Eminem a lansat single-ul „Darkness”

Eminem a lansat single-ul "Darkness"

Eminem a lansat single-ul "Darkness"Cu ocazia lansarii albumului „Music To Be Murdered By”, Eminem a lansat single-ul „Darkness” . Acesta este cel de-al 11-lea album al săuPrecedentul album a fost lansat in 2018  intitulat „Kamikaze” .

Discul include colaborări cu Ed Sheeran, regratatul Juice WRLD, Black Thought, Q-Tip, .Anderson Paak, Young M.A., Royce da 5’9″ și alții.
Lansarea albumului a fost insotita si de lansarea single-lui „Darkness”.
„Darkness” este o balada pe fondul unui pian si sunetul unor tobe in fundal care abordeaza evenimentul din 2017 din Las Vegas.  Atunci un individ a comis cel mai sângeros atac armat din istoria Americii. La 1 octombrie 2017, în jur de 60 de persoane au fost ucise și alte 500 au fost rănite după ce agresorul și-a descărcat arma de la geam asupra participanților la un festival de muzică.In coloana sonora a acestui videoclip sa aude si tema muzicala din melodia „Sound of silence” interpretata de Simon & Garfunkel.
Videoclipul se termina cu un montaj din diverse antentate recente din America si cu mesajul „Cand se va termina?”
Raperul militeaza pentru modificarea legii armelor in Statele Unite si ii indeamna pe toti sa voteze acest lucru incluzand si linkul pentru votare.


Eminem a lansat single-ul "Darkness"
sursa:twitter

Artistul a declarat pe Twiter ca titlul noului sau album a fost inspirat de regizorul Alfred Hitchcock.


sursa: twitter.com/Eminem

Share and Enjoy !

Shares

One thought on “Eminem a lansat single-ul „Darkness””

Comments are closed.