Jeep Wrangler o mostenire eroica

O MOȘTENIRE EROICĂ – Jeep Wrangler

Marca Jeep® este iconică și, deci, recunoscută în toată lumea, datorită atributelor sale principale: libertate, performanță și aventură. Fiecare autovehicul Jeep are o poveste unică, bazată pe o moștenire care își trage rădăcinile din originalul Willys MA.

Născut în mijlocul Războiului, vehiculul Jeep 4×4 a fost asimilat ca un erou în luptă de către soldații Aliați din întreaga lume. În egală măsură, vehiculele civile Jeep care au urmat au poziționat marca drept lider în tehnologia 4×4.

Robustul Jeep® Wrangler Rubicon, lansat în 2003, era cel mai puternic vehicul produs de Jeep vreodată. O nouă versiune constructivă în 4 uși, numită “Unlimited” a luat prin surprindere atât industria, cât și clienții.

Acum Jeep® Wrangler mai mult ca niciodata dispune de cele mai moderne sisteme de stabilitate si protectie. Oferă funcții active și pasive de siguranță și securitate, pentru ca șoferul și pasagerii să fie în deplină siguranță. Printre sistemele noului Jeep® Wrangler se numără Sistemul de Avertizare Unghi Mort, Sistemul de Detectarea a Obstacolelor din Direcție Perpendiculară, Camera Marșarier, Senzori de Parcare anteriori și posteriori, ABS, Sistem Electronic de Control al Stabilității, Asistență la Frânare, patru airbaguri standard, structură pe șasiu și altele.

motorizari 2.0L 2.2L 3.0L 3.6L
tip motor
Turbo Engine with eTorque Turbo Engine EcoDiesel Engine Pentastar® V6 Engine with eTorque
Putere 270 CP 200 CP 260 CP 285 CP
Combustibil benzina diesel diesel benzina
Preturi de la 40000 eur

sursa: www.jeep.com

Share and Enjoy !

Shares

Lasă un răspuns