Noul Huawei Mate 30 Pro

huawei-mate30-pro-2xphone

Precomenzi pentru Noul Huawei Mate 30 Pro

HUAWEI a anunțat perioada de precomandă, a noului HUAWEI Mate 30 Pro, care va avea loc în intervalul 15-29 ianuarie.

100 de unităţi vor fi disponibile pentru România, prima dată de ridicare fiind 1 februarie. La achiziționarea acestora, clienții vor primi și o pereche de căşti Huawei Freebuds 3 cadou.

huawei-mate30-pro-2xphoneModelul care va face parte din campanie este HUAWEI Mate 30 Pro 4G Dual SIM, 8GB+256GB, în culoarea Space Silve

Numarul unu in redefinirea camerelor pe un smartphone

HUAWEI Mate 30 Pro este echipat cu un sistem LEICA Quad Camera, printre care o cameră foto supersensibilă de 40 MP, o cameră cinematică – SuperSensing Cinecamera de 40 MP , o cameră cu teleobiectiv de 8 MP și o cameră 3D cu senzor de profunzime.
Camera video vă permite să faceți filmări cu lumină ultra-redusă, cu Ultra-slow Motion la incredibila performanta de 7680 fps și Ultra Wide Angle.

huawei-mate30-pro-22

Orizonturi extinse

Marginile ultra-curbate ale ecranului oferă o zonă mai mare de interacțiune și înlocuiesc butoanele fizice pentru un design imersiv. Puteți să reglați în mod natural volumul sau să vă bucurați de controlul quad, cu patru degete al jocurilor, prin inovatoarea interacțiune tactilă laterală.

Redefinirea performantei – noul procesor Kirin 990

Kirin 990, procesorul noului Huawei Mate 30 Pro  s-a perfecționat semnificativ în ceea ce privește performanța generală și eficiența energetică. Viteza mare, latența scăzută, timpul de utilizare mare și capabilitățile puternice de procesare a imaginilor pot să fie toate trăite cu HUAWEI Mate 30 Pro. Arhitectura complet nouă a Big-Core plus Tiny-Core NPU îmbunătățește masiv capabilitatea inteligenței artificiale, AI, pentru viața dumneavoastră inteligentă.Redefinirea puterii

Bateria de 4.500 mAh poate să susțină cu ușurință cerințele dumneavoastră pentru o zi întreagă. Beneficiați de eficiența puterii îmbunătățite a chipsetului și de sistemul inteligent de management al puterii pentru a dispune și mai mult timp de puterea de care aveți nevoie. Telefonul este dotat cu tehnologia SuperCharge care va ajuta sa va bucurati de o incarcare foarte rapida.

mate30-pro-4g-power-pic-wireless-charging-phone@2x

Noul Huawei Mate 30 Pro se incarca în câteva minute

Oferind cea mai bună super-încărcare din clasa sa, HUAWEI SuperCharge 40 W cu certificare TÜV privind siguranța, HUAWEI Mate 30 Pro

sursa: www.huawei.com

Share and Enjoy !

Shares