Politica de confidentialitate

Politica de confidenţialitate

Cine suntem

Prin aceast─â politic─â de confiden┼úialitate, PIXEL SELECTION SRL – Satu Mare, bld Transilvania bl6 ap23, dore┼čte s─â v─â informeze cu privire la datele dvs. cu caracter personal pe care le colect─âm ┼či utiliz─âm (cu alte cuvinte, pe care le prelucr─âm ┼či utiliz─âm) ├«n timpul vizit─ârii de c─âtre dvs. a site-urilor noastre web. Datele cu caracter personal se refer─â la orice informa┼úii referitoare la o persoan─â fizic─â specific─â sau identificabil─â, pe care ni le comunica┼úi sau pe care le primim sau colect─âm, precum: numele ┼či datele de contact (de ex. adresa, nr. de telefon, adresa de e-mail), informa┼úii privind solicit─ârile dvs. ┼či rela┼úia profesional─â pe care o ave┼úi cu noi, precum ┼či orice participare al─âturi de noi, informa┼úii referitoare la ora, scopul ┼či, dac─â este cazul, locul ├«n care utiliza┼úi site-urile noastre web ┼či alte servicii electronice. Colect─âm ┼či utiliz─âm date cu caracter personal numai ├«n m─âsura permis─â prin lege sau dac─â ne-a┼úi acordat consim┼ú─âm├óntul prealabil ├«n acest sens.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

PIXEL SELECTION SRL este ├«nregistrat─â ├«n calitate de operator de date cu caracter personal. Prelucr─âm datele Dvs. cu caracter personal exclusiv ├«n cadrul dispozi┼úiilor legale cu privire la protec┼úia datelor cu caracter personal din Rom├ónia. Acestea sunt dispozi┼úiile Legii nr. 677/2001 pentru protec┼úia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ┼či libera circula┼úie a acestor date precum ┼či dispozi┼úiile Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal ┼či protec┼úia vie┼úii private ├«n sectorul comunica┼úiilor electronice.
Salaria┼úii ┼či ├«mputernici┼úii no┼čtri au obliga┼úia de a respecta dispozi┼úiile cu privire la protec┼úia datelor conform normelor legale.

În legătură cu toate solicitările legate de datele Dvs., de protecţia datelor în cadrul societăţii PIXEL SELECTION SRL sau orice întrebare/reclamaţie pot fi adresate către adresa de email: contact@infozone.ro

Scopul prelucrării datelor îl reprezintă:

  • rezervarea ┼či comercializarea de produse online
  • reclam─â, marketing ┼či publicitate
  • functionarea site-ului (creare cont)
  • comentarii pe site

Aveţi obligaţia să ne puneţi la dispoziţie datele în măsura în care datele respective sunt necesare pentru onorarea de comenzi online de rezervare/ cumpărare.
Eventualul Dvs. refuz duce la îngreunarea colaborării pe partea de comerţ online.

├Än cele ce urmeaz─â v─â inform─âm cu privire la modul, volumul ┼či scopurile prelucr─ârii ┼či utiliz─ârii datelor cu caracter personal.

Puteţi modifica in orice moment orice informatie detinuta despre dvs.

Procesul de modificare sau stergerea a datelor dvs se va realiza online, din contul dvs. Suntem in curs de implementare, pana atunci, insa, va rugam sa ne contactati la adresa de email: contact@infozone.ro si responsabilul companiei noastre va solutiona cererea dvs in cel mai scurt timp cu putinta.

Ce drepturi aveti si cum le puteti exercita?

Potrivit legii 677/2001 beneficia┼úi de dreptul de acces, de interven┼úie asupra datelor ┼či de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, precum ┼či de a v─â adresa justi┼úiei.
Totodat─â, ave┼úi dreptul s─â v─â opune┼úi prelucr─ârii datelor personale care v─â privesc ┼či s─â solicita┼úi ┼čtergerea datelor personale colectate de c─âtre noi.

Dreptul la informare
(1) În cazul în care datele cu caracter personal sunt obţinute direct de la persoana vizată, operatorul este obligat să furnizeze persoanei vizate cel puţin următoarele informaţii, cu excepţia cazului în care această persoană posedă deja informaţiile respective:
a) identitatea operatorului ┼či a reprezentantului acestuia, dac─â este cazul;
b) scopul în care se face prelucrarea datelor
c) informa┼úii suplimentare, precum: destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor; dac─â furnizarea tuturor datelor cerute este obligatorie ┼či consecin┼úele refuzului de a le furniza; existen┼úa drepturilor prev─âzute de prezenta lege pentru persoana vizat─â, ├«n special a dreptului de acces, de intervent┼úie asupra datelor ┼či de opozi┼úie, precum ┼či condi┼úiile ├«n care pot fi exercitate;
d) orice alte informaţii a căror furnizare este impusă prin dispoziţie a autorităţii de supraveghere, ţinând seama de specificul prelucrării.
(2) În cazul în care datele nu sunt obţinute direct de la persoana vizată, operatorul este obligat ca, în momentul colectării datelor sau, dacă se intenţionează dezvăluirea acestora către terţi, cel mai târziu până în momentul primei dezvăluiri, să furnizeze persoanei vizate cel puţin următoarele informaţii, cu excepţia cazului în care persoana vizată posedaă deja informaţiile respective:
a) identitatea operatorului ┼či a reprezentantului acestuia, dac─â este cazul;
b) scopul în care se face prelucrarea datelor;
c) informaţii suplimentare, precum: categoriile de date vizate, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, existenţa drepturilor prevăzute de prezenta lege pentru persoana vizată, în special a dreptului de acces, de intervenţie asupra datelor si de opozitie, precum si condiţiile în care pot fi exercitate;
d) orice alte informaţii a caăror furnizare este impusă prin dispoziţie a autorităţii de supraveghere, ţinând seama de specificul prelucrării.
(3) Prevederile alin. (2) nu se aplică atunci când prelucrarea datelor se efectuează exclusiv în scopuri jurnalistice, literare sau artistice, dacă aplicarea acestora ar da indicii asupra surselor de informare.
(4) Prevederile alin. (2) nu se aplic─â ├«n cazul ├«n care prelucrarea datelor se face ├«n scopuri statistice, de cercetare istoric─â sau ┼čtiin┼úific─â, ori ├«n orice alte situa┼úii ├«n care furnizarea unor asemenea informa┼úii se dovede┼čte imposibil─â sau ar implica un efort dispropor┼úionat fa┼ú─â de interesul legitim care ar putea fi lezat, precum ┼či ├«n situa┼úiile ├«n care ├«nregistrarea sau dezv─âluirea datelor este expres prev─âzut─â de lege.

Dreptul de acces la date
(1) Orice persoan─â vizat─â are dreptul de a ob┼úine de la operator, la cerere ┼či ├«n mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului c─â datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta. Operatorul este obligat, ├«n situa┼úia ├«n care prelucreaz─â date cu caracter personal care privesc solicitantul, s─â comunice acestuia, ├«mpreun─â cu confirmarea, cel pu┼úin urm─âtoarele:
a) informa┼úii referitoare la scopurile prelucr─ârii, categoriile de date avute ├«n vedere ┼či destinatarii sau categoriile de destinatari c─ârora le sunt dezv─âluite datele;
b) comunicarea ├«ntr-o form─â inteligibil─â a datelor care fac obiectul prelucr─ârii, precum ┼či a oric─ârei informa┼úii disponibile cu privire la originea datelor;
c) informaţii asupra principiilor de funcţionare a mecanismului prin care se efectuează orice prelucrare automată a datelor care vizează persoana respectivă;
d) informa┼úii privind existen┼úa dreptului de interven┼úie asupra datelor ┼či a dreptului de opozi┼úie, precum ┼či condi┼úiile ├«n care pot fi exercitate;
e) informa┼úii asupra posibilit─â┼úii de a consulta registrul de eviden┼ú─â a prelucr─ârilor de date cu caracter personal, prev─âzut la art. 24, de a ├«nainta pl├óngere c─âtre autoritatea de supraveghere, precum ┼či de a se adresa instan┼úei pentru atacarea deciziilor operatorului, ├«n conformitate cu dispozi┼úiile prezentei legi.
(2) Persoana vizat─â poate solicita de la operator informa┼úiile preva─âzute la alin. (1), printr-o cerere ├«ntocmit─â ├«n form─â scris─â, datat─â ┼či semnat─â. ├Än cerere solicitantul poate ar─âta dac─â dore┼čte ca informa┼úiile s─â ├«i fie comunicate la o anumit─â adres─â, care poate fi ┼či de po┼čta electronic─â, sau printr-un serviciu de coresponden┼ú─â care s─â asigure ca predarea i se va face numai personal.
(3) Operatorul este obligat să comunice informaţiile solicitate, în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei opţiuni a solicitantului exprimate potrivit alin. (2).
(4) În cazul datelor cu caracter personal legate de starea de sănătate, cererea prevăzutaă la alin. (2) poate fi introdusă de persoana vizataă fie direct, fie prin intermediul unui cadru medical care va indica în cerere persoana în numele căreia este introdusă. La cererea operatorului sau a persoanei vizate comunicarea prevăzută la alin. (3) poate fi facută prin intermediul unui cadru medical desemnat de persoana vizată.
(5) ├Än cazul ├«n care datele cu caracter personal legate de starea de s─ân─âtate sunt prelucrate ├«n scop de cercetare ┼čtiin┼úific─â, dac─â nu exist─â, cel pu┼úin aparent, riscul de a se aduce atingere drepturilor persoanei vizate ┼či dac─â datele nu sunt utilizate pentru a lua decizii sau m─âsuri fa┼ú─â de o anumit─â persoan─â, comunicarea prev─âzut─â la alin. (3) se poate face ┼či ├«ntr-un termen mai mare dec├ót cel prev─âzut la acel alineat, ├«n m─âsura in care aceasta ar putea afecta bunul mers sau rezultatele cercetarii, ┼či nu mai t├órziu de momentul ├«n care cercetarea este ├«ncheiata─â. ├Än acest caz persoana vizat─â trebuie sa─â ├«┼či fi dat ├«n mod expres ┼či neechivoc consim┼ú─âm├óntul ca datele s─â fie prelucrate ├«n scop de cercetare ┼čtiin┼úific─â, precum ┼či asupra posibilei am├óna─âri a comunic─ârii prev─âzute la alin. (3) din acest motiv.
(6) Prevederile alin. (2) nu se aplică atunci când prelucrarea datelor se efectuează exclusiv în scopuri jurnalistice, literare sau artistice, dacă aplicarea acestora ar da indicii asupra surselor de informare.

Dreptul de intervenţie asupra datelor
(1) Orice persoan─â vizat─â are dreptul de a ob┼úine de la operator, la cerere ┼či ├«n mod gratuit:
a) dup─â caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ┼čtergerea datelor a c─âror prelucrare nu este conform─â prezentei legi, ├«n special a datelor incomplete sau inexacte;
b) după caz, transformarea în date anonime a datelor a caăror prelucrare nu este conformă prezentei legi;
c) notificarea c─âtre ter┼úii ca─ârora le-au fost dezv─âluite datele a oric─ârei opera┼úiuni efectuate conform lit. a) sau b), dac─â aceast─â notificare nu se dovede┼čte imposibil─â sau nu presupune un efort dispropor┼úionat fa┼ú─â de interesul legitim care ar putea fi lezat.
(2) Pentru exercitarea dreptului prev─âzut la alin. (1) persoana vizata─â va ├«nainta operatorului o cerere ├«ntocmit─â ├«n form─â scris─â datat─â ┼či semnat─â. ├Än cerere solicitantul poate ar─âta dac─â dore┼čte ca informa┼úiile s─â ├«i fie comunicate la o anumit─â adres─â, care poate fi ┼či de po┼čt─â electronic─â, sau printr-un serviciu de coresponden┼ú─â care s─â asigure c─â predarea i se va face numai personal.
(3) Operatorul este obligat s─â comunice m─âsurile luate in temeiul alin. (1), precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizata, in termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului exprimate potrivit alin. (2).

Dreptul de opoziţie
(1) Persoana vizat─â are dreptul de a se opune ├«n orice moment, din motive ├«ntemeiate ┼či legitime legate de situa┼úia sa particular─â, ca date care o vizeaz─â s─â fac─â obiectul unei prelucr─âri, cu excep┼úia cazurilor ├«n care exist─â dispozi┼úii legale contrare. ├Än caz de opozi┼úie justificat─â prelucrarea nu mai poate viza datele ├«n cauz─â.
(2) Persoana vizat─â are dreptul de a se opune ├«n orice moment, ├«n mod gratuit ┼či f─âr─â nicio justificare, ca datele care o vizeaz─â s─â fie prelucrate ├«n scop de marketing direct, ├«n numele operatorului sau al unui ter┼ú, sau s─â fie dezv─âluite unor ter┼úi ├«ntr-un asemenea scop.
(3) ├Än vederea exercit─ârii drepturilor prev─âzute la alin. (1) ┼či (2) persoana vizat─â va ├«nainta operatorului o cerere ├«ntocmita─â ├«n forma scris─â, datat─â ┼či semnat─â. ├Än cerere solicitantul poate ar─âta dac─â dore┼čte ca informa┼úiile s─â ├«i fie comunicate la o anumit─â adres─â, care poate fi ┼či de po┼čta electronic─â, sau printr-un serviciu de coresponden┼ú─â care s─â asigure ca predarea i se va face numai personal.
(4) Operatorul este obligat s─â comunice persoanei vizate m─âsurile luate ├«n temeiul alin. (1) sau (2), precum ┼či, dac─â este cazul, numele ter┼úului c─âruia i-au fost dezv─âluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizat─â, ├«n termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei op┼úiuni a solicitantului exprimate potrivit alin. (3).

Excepţii
(1) Prevederile art. 12, 13, ale art. 14 alin. (3) si ale art. 15 nu se aplică în cazul activităţilor prevăzute la art. 2 alin. (5), dacă prin aplicarea acestora este prejudiciată eficienţa acţiunii sau obiectivul urmărit în îndeplinirea atribuţiilor legale ale autorităţii publice.
(2) Prevederile alin. (1) sunt aplicabile strict pentru perioada necesar─â atingerii obiectivului urm─ârit prin desf─â┼čurarea activit─â┼úilor men┼úionate la art. 2 alin. (5).
(3) Dup─â ├«ncetarea situa┼úiei care justific─â aplicarea alin. (1) ┼či (2) operatorii care desf─â┼čoar─â activit─â┼úile prev─âzute la art. 2 alin. (5) vor lua m─âsurile necesare pentru a asigura respectarea drepturilor persoanelor vizate.
(4) Autorit─â┼úile publice ┼úin eviden┼úa unor astfel de cazuri ┼či informeaz─â periodic autoritatea de supraveghere despre modul de solu┼úionare a lor.

Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
(1) Orice persoan─â are dreptul de a cere ┼či de a ob┼úine:
a) retragerea sau anularea oricărei decizii care produce efecte juridice în privinţa sa, adoptată exclusiv pe baza unei prelucrări de date cu caracter personal, efectuată prin mijloace automate, destinată să evalueze unele aspecte ale personalităţii sale, precum competenţa profesională, credibilitatea, comportamentul sau ori alte asemenea aspecte;
b) reevaluarea oric─ârei alte decizii luate ├«n privin┼úa sa, care o afecteaz─â ├«n mod semnificativ, dac─â decizia a fost adoptat─â exclusiv pe baza unei prelucr─âri de date care ├«ntrune┼čte condi┼úiile prev─âzute la lit. a).
(2) Respectându-se celelalte garanţii prevăzute de prezenta lege, o persoană poate fi supusă unei decizii de natura celei vizate la alin. (1), numai în următoarele situaţii:
a) decizia este luat─â ├«n cadrul ├«ncheierii sau execut─ârii unui contract, cu condi┼úia ca cererea de ├«ncheiere sau de executare a contractului, introdus─â de persoana vizat─â, s─â fi fost satisfacut─â sau ca unele m─âsuri adecvate, precum posibilitatea de a-┼či sus┼úine punctul de vedere, s─â garanteze ap─ârarea propriului interes legitim;
b) decizia este autorizat─â de o lege care precizeaz─â m─âsurile ce garanteaz─â ap─ârarea interesului legitim al persoanei vizate.

Dreptul de a se adresa justiţiei
(1) Fără a se aduce atingere posibilităţii de a se adresa cu plângere autorităţii de supraveghere, persoanele vizate au dreptul de a se adresa justiţiei pentru apărarea oricăror drepturi garantate de prezenta lege, care le-au fost încălcate.
(2) Orice persoană care a suferit un prejudiciu în urma unei prelucraări de date cu caracter personal, efectuată ilegal, se poate adresa instanţei competente pentru repararea acestuia.
(3) Instanţa competentă este cea în a cărei rază teritorială domiciliază reclamantul. Cererea de chemare în judecataă este scutită de taxa de timbru.

Contact
Pentru exercitarea drepturilor men┼úionate mai sus de revocare, informare, ┼čtergere sau corectare a datelor Dvs. v─â rug─âm s─â v─â adresa┼úi prin cerere scris─â prin e-mail la contact@infozone.ro.

Ce date sunt stocate de PIXEL SELECTION SRL ?

1.1 Stocarea ┼či prelucrarea de date care nu au caracter personal (anonime) ├«n scopuri interne legate de sistem ┼či ├«n scopuri statistice
├Än cazul acces─ârii paginii noastre de internet browser-ul Dvs. de internet transmite automat date (de ex. data ┼či ora acces─ârii, adresa URL a paginii de internet care face trimiterea, fi┼čierul accesat, cantitatea datelor transmise, tipul ┼či versiunea browser-ului, sistemul de operare, ) c─âtre serverul nostru, pe baza unor set─âri tehnice. Aceste date sunt colectate ┼či utilizate exclusiv ├«n scop statistic ┼či ├«n scop de analiz─â, de ex. pentru ├«mbun─ât─â┼úirea ofertei.
Anumite date de trafic (cum sunt adresele IP sau alt identificatori ai dispozitivelor cu care ne accesati site-ul) pot fi ├«n anumite circumstan┼úe date cu caracter personal ┼či ca atare le vom trata ca atare.

1.2 Stocarea ┼či prelucrarea datelor cu caracter personale

1.2.1 Datele pentru executarea contractului.
Datele cu caracter personal (de exemplu modul de adresare, prenumele, numele, titlul, data na┼čterii, strada, nr., codul po┼čtal, localitatea, restul adresei, ┼úara, nr. de telefon ┼či adresa de e-mail) sunt stocate ┼či prelucrate de c─âtre noi numai ├«n cazul ├«n care introduce┼úi aceste date la o rubric─â de pe pagina noastr─â de internet sau ni le transmite┼úi prin e-mail. Datele cu caracter personal stocate vor fi utilizate ├«n scopul derul─ârii contractelor ┼či proces─ârii solicit─ârilor Dvs. Dup─â finalizarea derul─ârii contractului ┼či plata integral─â a pre┼úului de achizi┼úie datele Dvs. sunt salvate ┼úin├ónd cont de termenele de p─âstrare conform legisla┼úiei fiscale ┼či comerciale, urm├ónd ca dup─â expirarea acestor termene datele respective s─â fie ┼čterse. Aceast─â regul─â nu este valabil─â ├«n cazul ├«n care a┼úi consim┼úit ├«n mod expres pentru utilizarea mai departe a datelor Dvs.

1.2.2 Datele pentru serviciul newsletter.
La ├«nregistrarea pentru serviciul nostru newsletter datele Dvs. sunt utilizate de PIXEL SELECTION SRL ├«n scopuri promo┼úionale ┼č├« de marketing. Utilizarea ├«nceteaz─â de ├«ndat─â ce renun┼úa┼úi la serviciul newsletter. Pute┼úi renun┼úa oric├ónd la serviciul newsletter.

1.2.3 Date pentru contul de client.
La deschiderea unui cont de client cu ajutorul func┼úiei ÔÇ×├Änregistrare clientÔÇť datele Dvs. vor fi salvate ├«n mod durabil ├«n baza de date clien┼úi a societ─â┼úii PIXEL SELECTION SRL . Pute┼úi solicita oric├ónd ┼čtergerea datelor Dvs. de client ┼či a contului Dvs. de client. Detalii ├«n acest sens g─âsi┼úi mai sus la punctul 2.
├Än cazul ├«n care la deschiderea contului Dvs. de client v-a┼úi declarat acordul pentru primirea de informa┼úii promo┼úionale, societatea PIXEL SELECTION SRL va utiliza datele indicate de Dvs. pentru scopuri promo┼úionale ┼či de marketing. Acest acord este voluntar ┼či poate fi oric├ónd revocat, revocarea av├ónd efect pentru viitor.

1.2.4 Localizarea geografic─â
Prin intermediul localiz─ârii geografice cu ajutorul adresei IP este posibil─â din punct de vedere tehnic estimarea loca┼úiei utilizatorului de internet. Pentru a putea vizualiza direct ofertele ┼či articolele magazinului NUME COMPANIE aflat la cea mai mic─â distan┼ú─â de domiciliul Dvs. este stocat─â ┼či utilizat─â adresa Dvs. IP ├«n scopul localiz─ârii geografice. Dup─â finalizarea sesiunii ├«n curs adresa IP nu este stocat─â la PIXEL SELECTION SRL ├«n scopul localiz─ârii geografice.

1.2.5 Utilizarea de cookie-uri
Cookie-urile sunt mici fi┼čiere text care sunt salvate de browser-ul Dvs. de internet ┼či servesc pentru a face pagina noastr─â de internet per total mai u┼čor de utilizat, mai eficient─â ┼či mai sigur─â. Cookie-urile nu cauzeaz─â daune computerului Dvs. ┼či nu con┼úin viru┼či. Pute┼úi ├«mpiedica instalarea cookie-urilor printr-o setare corespunz─âtoare a browser-ului Dvs. Pagina noastr─â online con┼úine cookie-uri. Cookie-urile salveaz─â ├«n special set─ârile alese de Dvs. De asemenea cookie-urile sunt utilizate de noi ├«n scop statistic. V─â atragem aten┼úia asupra faptului c─â prin ├«mpiedicarea instal─ârii de cookie-uri se poate ├«nt├ómpla s─â nu pute┼úi utiliza toate func┼úiile paginii noastre de internet.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza con┼úinutul ┼či anun┼úurile, pentru a oferi func┼úii de re┼úele sociale ┼či pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de re┼úele sociale, de publicitate ┼či de analize informa┼úii cu privire la modul ├«n care folosi┼úi site-ul nostru. Ace┼čtia le pot combina cu alte informa┼úii oferite de dvs. sau culese ├«n urma folosirii serviciilor lor.

Pentru informaţii sau solicitări în baza dreptului persoanelor vizate conform GDPR, vă puteti adresa Ofiţerului (Responsabilului) cu Protecţia Datelor la adresa de e-mail contact@infozone.ro sau puteti accesa pagina unde va puteti exprima consimtamantul referitor la fiecare fisier cookie in parte.

1.2.2.1 Fisierele cookie vor fi impartite pe categorii:

Cookie-uri interne

O vizită pe acest site poate plasa cookie-uri în scopuri de:

  • Cookie-uri esen┼úiale. Necesare pentru func┼úionarea site-ului. Putem folosi module cookie esen┼úiale pentru a autentifica utilizatorii, pentru a preveni utilizarea frauduloas─â a conturilor de utilizator sau pentru a oferi func┼úii specifice site-ului.
  • Cookie-uri de m─âsurare a traficului. Ne permite s─â recunoa┼čtem ┼či s─â num─âr─âm num─ârul de vizitatori ┼či s─â vedem cum se deplaseaz─â vizitatorii ├«n site c├ónd ├«l folosesc. Acest lucru ne ajut─â s─â ├«mbun─ât─â┼úim modul ├«n care func┼úioneaz─â site-ul.
  • Cookie-uri de func┼úionalitate. Este folosit pentru a v─â recunoa┼čte c├ónd v─â ├«ntoarce┼úi la Site. Acest lucru ne permite s─â personaliz─âm con┼úinutul nostru pentru dvs., s─â v─â salut─âm dup─â nume ┼či s─â v─â amintim preferin┼úele dvs. (de exemplu, alegerea limbii sau regiunii dvs.).
  • Cookie de targetare. ├Änregistreaza vizita dvs pe site, paginile pe care le-a┼úi vizitat ┼či link-urile pe care ati dat click. Vom folosi aceste informa┼úii pentru a face site-ul ┼či mai relevant pentru interesele dvs. De asemenea, exista posibilitatea de a ├«mp─ârt─â┼či aceste informa┼úii unor ter┼úe p─âr┼úi, tot in scopul de a face site-ul mai relevant pentru dvs.

Pentru a vedea o listă de cookie-uri folosite de site-ul nostru, consultaţi tabelul Cookies.

Third-party (terţă-parte) cookies

Pe l├óng─â cookie-urile proprii, este posibil s─â folosim ┼či alte cookie-uri ter┼ú─â parte (third-party) pentru a raporta statisticile de utilizare a site-ului ┼či pentru a ├«mbun─ât─â┼úi eforturile de marketing.

  • Urm─ârirea cookie-urilor/Tracking cookies. Urmaresc comportamentul pe site ┼či il conecteaza de alte valori care s─â permit─â o mai bun─â ├«n┼úelegere a obiceiurilor de utilizare.
  • Cookie-uri de optimizare/Optimization cookie. Permit urm─ârirea ├«n timp real a conversiei utilizatorilor din diverse canale de marketing pentru a evalua eficien┼úa acestora.
  • Cookie-uri pentru parteneri. Ofera partenerilor no┼čtri metrici de conversie pentru a-┼či putea optimiza eforturile de marketing pl─âtite. Pentru a vedea o list─â de cookie-uri third-party (terta parte) folosite de site-ul nostru, consulta┼úi tabelul Cookies.

Actualizarea sau ┼čtergerea informa┼úiilor dvs. cu caracter personal

Ave┼úi anumite drepturi ├«n leg─âtur─â cu informa┼úiile dvs. cu caracter personal. Pute┼úi s─â accesa┼úi informa┼úiile dvs. cu caracter personal ┼či s─â confirma┼úi c─â acestea r─âm├ón corecte ┼či sa le actualizate sau sa alege┼úi dac─â dori┼úi sau nu s─â primi┼úi materiale de la noi sau de la unii dintre partenerii no┼čtri.

Dac─â dori┼úi informa┼úii suplimentare cu privire la drepturile dvs. sau dori┼úi s─â exersa┼úi oricare dintre drepturile de mai sus, pute┼úi s─â ne contacta┼úi ┼či prin contact@infozone.ro.

Exercitarea drepturilor Dvs. menţionate mai sus este gratuită.Dacă locuiţi sau vă aflaţi în SEE, aveţi dreptul să solicitaţi:

  • s─â va oferim acces la orice informa┼úii cu privire la identitatea personal─â pe care le de┼úinem;
  • sa ├«mpiedica┼úi prelucrarea informa┼úiilor dvs. cu caracter personal ├«n scopuri de marketing direct;
  • s─â actualiza┼úi orice informa┼úie identificabil─â personal care este invechit─â sau incorect─â;
  • ┼čterge┼úi toate informa┼úiile identificabile cu caracter personal pe care le de┼úinem despre dvs.;
  • restric┼úiona┼úi modul ├«n care proces─âm informa┼úiile dvs. personale identificabile;
  • furniza┼úi informa┼úiile dvs. personale de identificare unui ter┼ú furnizor de servicii; sau
  • s─â v─â furniz─âm o copie a oric─ârei Informa┼úii cu privire la identificarea personal─â pe care o avem despre dumneavoastr─â.

├Äncerc─âm s─â r─âspundem la fiecare e-mail cu promptitudine, acolo unde este posibil, ┼či s─â oferim r─âspunsul nostru ├«n termenul stabilit de legisla┼úia ├«n vigoare. Re┼úine┼úi totu┼či c─â vor exista informa┼úii reziduale care vor r─âm├óne ├«n bazele noastre de date, jurnalele de acces ┼či alte ├«nregistr─âri care pot con┼úine sau nu informa┼úii personale. De asemenea, re┼úine┼úi c─â anumite informa┼úii identificabile cu caracter personal pot fi scutite de astfel de solicit─âri ├«n anumite circumstan┼úe, ceea ce poate include dac─â trebuie s─â continu─âm procesarea informa┼úiilor dvs. personale cu scopul de a v─â conforma unei obliga┼úii legale.

Când ne trimiteţi un e-mail cu o cerere, este posibil sa vă rugăm să ne furnizaţi informaţiile necesare pentru a vă confirma identitatea.

În ce situaţii au terţii acces la datele Dvs?

  1. Transmiterea în scopul procesării comenzii
    Datele cu caracter personal stocate de noi sunt transmise mai departe în scopul procesării comenzii către societatea de transport însărcinată cu efectuarea livrării, în măsura în care acest lucru este necesar pentru livrarea produsului. În cazul plăţii online datele cu caracter personal pot fi trimise către procesatorul de plaţi, în măsura în care acest lucru este necesar pentru plată
  2. Transmitere c─âtre institu┼úii publice, de ex. ├«n cazul unei dispozi┼úii judec─âtore┼čti
    La dispoziţia instituţiilor competente în cazuri speciale trebuie să oferim informaţii cu privire la date cu caracter personal), în măsura în care acest lucru este necesar în scopul cercetării penale, siguranţei publice, pentru îndeplinirea sarcinilor legale ale serviciilor de informaţii sau serviciului militar de contrainformaţii sau în scopul realizării drepturilor de proprietate intelectuală.
  3. Plugin-uri de reţele sociale
    Pagina noastr─â de internet utilizeaz─â ÔÇ×pluginÔÇť-uri de la operatorii de re┼úele sociale (de ex.: www.facebook.com). Toate plugin-urile de re┼úele sociale de pe pagina noastr─â de internet sunt marcate clar. La accesarea paginilor noastre de internet care con┼úin un plugin de re┼úea social─â browser-ul Dvs. va realiza o conectare direct─â la serverul operatorului re┼úelei sociale. Con┼úinutul plugin-ului va fi transmis de serverul accesat al operatorului re┼úelei sociale direct c─âtre browser-ul Dvs. ┼či va fi integrat de acesta ├«n pagina de internet. Prin integrarea plugin-ului operatorul re┼úelei sociale prime┼čte informa┼úia c─â a┼úi accesat pagina noastr─â. ├Än cazul ├«n care ├«n timpul vizit─ârii paginii noastre de internet este ├«n derulare o sesiune de conectare valabil─â la o re┼úea social─â, vizita poate fi atribuit─â contului respectiv de utilizator. ├Än cazul ├«n care interac┼úiona┼úi cu plugin-ul, informa┼úia respectiv─â este transmis─â operatorului de re┼úea social─â ┼či este salvat─â acolo. Dac─â dori┼úi s─â ├«mpiedica┼úi colectarea datelor Dvs. de c─âtre operatorul re┼úelei sociale prin intermediul paginii noastre de internet, trebuie s─â v─â deconecta┼úi (adic─â s─â v─â deloga┼úi) de la serviciul operatorului de re┼úea social─â ├«nainte de vizitarea paginii noastre de internet.

De asemenea puteti contra din site-ul nostru transmiterea datelor catre fiecare tip de plugin, din pagina Politica de utilizare Cookie-uri

Informa┼úii privind scopul ┼či volumul stoc─ârii de date precum ┼či privind procesarea ulterioar─â, utilizarea ┼či drepturile de care beneficia┼úi, precum ┼či posibilit─â┼úile de setare pute┼úi g─âsi ├«n preciz─ârile operatorului de re┼úea social─â referitoare la protec┼úia datelor, care nu au leg─âtur─â cu aceast─â declara┼úie cu privire la protec┼úia datelor. ├Än privin┼úa operatorului ÔÇ×facebookÔÇť g─âsi┼úi aceste directive la adresa http://www.facebook.com/policy.php.

Societatea PIXEL SELECTION SRL nu ├«┼či asum─â r─âspunderea pentru directivele de protec┼úie a datelor ┼či procedurile paginilor internet partenere.

  1. Serviciul de analiz─â web Google Analytics
    Pagina noastr─â de internet utilizeaz─â serviciul de analiz─â web ÔÇ×Google Analytics ÔÇť al societ─â┼úii Google Inc. ├«n scop statistic. Acest serviciu de analiz─â web utilizeaz─â a┼ča-numite ÔÇ×cookieÔÇť-uri (vezi mai sus la Utilizarea de cookie-uri). Prin cookie-uri sunt generate numai informa┼úii anonime cu privire la utilizarea paginii noastre de internet. Aceste informa┼úii sunt transmise c─âtre serverul societ─â┼úii Google Inc. ├«ntr- un stat membru UE sau ├«n afara UE (de ex. ├«n SUA) ┼či sunt salvate acolo. Google Inc ofera un regim adecvat de protec┼úia a datelor ├«n SUA prin participarea ├«n proiectul Privacy Shield ÔÇô vezi detalii la https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnaNAAS

Societatea Google Inc. va transmite eventual informa┼úiile c─âtre ter┼úi, ├«n m─âsura ├«n care acest lucru este prev─âzut de lege sau ├«n m─âsura ├«n care ter┼úii proceseaz─â aceste date la comanda societ─â┼úii Google Inc. Nici noi ┼či nici societatea Google Inc. nu vom conecta adresa Dvs. IP cu alte date care sunt salvate de Google Inc. sau de c─âtre noi.

Societatea PIXEL SELECTION SRL nu ├«┼či asum─â r─âspunderea pentru directivele de protec┼úie a datelor ┼či procedurile paginilor internet partenere.

  1. Serviciul de publicitate online Google ADSENSE
    Pagina noastr─â de internet utilizeaz─â serviciul de publicitate online ÔÇ×Google AdSense ÔÇť al societ─â┼úii Google Inc. ├«n scop de servire a reclamelor online. Acest serviciu de livrare a reclamelor in website-ul nostru utilizeaz─â a┼ča-numite ÔÇ×cookieÔÇť-uri (vezi mai sus la Utilizarea de cookie-uri). Prin cookie-uri sunt generate numai informa┼úii cu privire la utilizarea paginii noastre de internet. Aceste informa┼úii sunt transmise c─âtre serverul societ─â┼úii Google Inc. ├«ntr-un stat membru UE sau ├«n afara UE (de ex. ├«n SUA) ┼či sunt salvate acolo. Google Inc ofera un regim adecvat de protec┼úia a datelor ├«n SUA prin participarea ├«n proiectul Privacy Shield ÔÇô vezi detalii la https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnaNAAS

Societatea Google Inc. va transmite eventual informaţiile către terţi, în măsura în care acest lucru este prevăzut de lege sau în măsura în care terţii procesează aceste date la comanda societăţii Google Inc.
Societatea PIXEL SELECTION SRL nu ├«┼či asum─â r─âspunderea pentru directivele de protec┼úie a datelor ┼či procedurile paginilor internet partenere. Pentru a gestiona daca doriti sau nu trimiterea cookie-urilor spre Google AdSense puteti accesa pagina unde va puteti exprima consimtamantul referitor la fiecare fisier cookie in parte.
Va mentionam ca blocarea cookie-urilor catre Google poate avea implicatii diverse, care nu au nicio legatura cu site-ul nostru (de exemplu cand veti da click pe un anunt/reclama din motorul de cautare www.google.ro pentru a ajunge in site-ul nostru, probabil Google.ro nu va permite incarcarea site-ului)

Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu ├«nseamn─â c─â nu ve┼úi mai primi publicitate online ÔÇô ci doar c─â aceast─â nu va mai putea ┼úine cont de preferin┼úele ┼či interesele dvs, eviden┼úiate prin comportamentul de navigare.

  1. Serviciul de publicitate online Google Double Click
    Pagina noastr─â de internet utilizeaz─â serviciul de publicitate online ÔÇ×Google DoubleClick ÔÇť al societ─â┼úii Google Inc. ├«n scop de servire a reclamelor online. Acest serviciu de livrare a reclamelor in website-ul nostru utilizeaz─â a┼ča-numite ÔÇ×cookieÔÇť-uri (vezi mai sus la Utilizarea de cookie-uri). Prin cookie-uri sunt generate numai informa┼úii cu privire la utilizarea paginii noastre de internet. Aceste informa┼úii sunt transmise c─âtre serverul societ─â┼úii Google Inc. ├«ntr-un stat membru UE sau ├«n afara UE (de ex. ├«n SUA) ┼či sunt salvate acolo. Google Inc ofera un regim adecvat de protec┼úia a datelor ├«n SUA prin participarea ├«n proiectul Privacy Shield ÔÇô vezi detalii la https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnaNAAS

Societatea Google Inc. va transmite eventual informaţiile către terţi, în măsura în care acest lucru este prevăzut de lege sau în măsura în care terţii procesează aceste date la comanda societăţii Google Inc.
Societatea PIXEL SELECTION SRL nu ├«┼či asum─â r─âspunderea pentru directivele de protec┼úie a datelor ┼či procedurile paginilor internet partenere.

Pentru a gestiona daca doriti sau nu trimiterea cookie-urilor spre Google DoubleClick puteti accesa pagina unde va puteti exprima consimtamantul referitor la fiecare fisier cookie in parte.
Va mentionam ca blocarea cookie-urilor catre Google poate avea implicatii diverse, care nu au nicio legatura cu site-ul nostru (de exemplu cand veti da click pe un anunt/reclama din motorul de cautare www.google.ro pentru a ajunge in site-ul nostru, probabil Google.ro nu va permite incarcarea site-ului)

Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu ├«nseamn─â c─â nu ve┼úi mai primi publicitate online ÔÇô ci doar c─â aceast─â nu va mai putea ┼úine cont de preferin┼úele ┼či interesele dvs, eviden┼úiate prin comportamentul de navigare.

  1. Serviciul de publicitate online Gemius AdOcean

Pagina noastr─â de internet utilizeaz─â serviciul de publicitate online ÔÇ×Gemius ÔÇť al societ─â┼úii Gemius. ├«n scop de servire a reclamelor online. Acest serviciu de livrare a reclamelor in website-ul nostru utilizeaz─â a┼ča-numite ÔÇ×cookieÔÇť-uri (vezi mai sus la Utilizarea de cookie-uri). Prin cookie-uri sunt generate numai informa┼úii cu privire la utilizarea paginii noastre de internet. Aceste informa┼úii sunt transmise c─âtre serverul societ─â┼úii Gemius Inc. ├«ntr-un stat membru UE ┼či sunt salvate acolo. Societatea Gemius va transmite eventual informa┼úiile c─âtre ter┼úi, ├«n m─âsura ├«n care acest lucru este prev─âzut de lege sau ├«n m─âsura ├«n care ter┼úii proceseaz─â aceste date la comanda societ─â┼úii Gemius.
Societatea PIXEL SELECTION SRL nu ├«┼či asum─â r─âspunderea pentru directivele de protec┼úie a datelor ┼či procedurile paginilor internet partenere.

Pentru a gestiona daca doriti sau nu trimiterea cookie-urilor spre Gemius puteti accesa pagina unde va puteti exprima consimtamantul referitor la fiecare fisier cookie in parte.

 

Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu ├«nseamn─â c─â nu ve┼úi mai primi publicitate online ÔÇô ci doar c─â aceast─â nu va mai putea ┼úine cont de preferin┼úele ┼či interesele dvs, eviden┼úiate prin comportamentul de navigare.

  1. Serviciul de publicitate online Zontera
    Pagina noastr─â de internet utilizeaz─â serviciul de publicitate online ÔÇ×Zontera ÔÇť al societ─â┼úii Zontera. ├«n scop de servire a reclamelor online. Acest serviciu de livrare a reclamelor in website-ul nostru utilizeaz─â a┼ča-numite ÔÇ×cookieÔÇť-uri (vezi mai sus la Utilizarea de cookie-uri). Prin cookie-uri sunt generate numai informa┼úii cu privire la utilizarea paginii noastre de internet. Aceste informa┼úii sunt transmise c─âtre serverul societ─â┼úii Zontera ├«ntr-un stat membru UE ┼či sunt salvate acolo. Societatea Zontera va transmite eventual informa┼úiile c─âtre ter┼úi, ├«n m─âsura ├«n care acest lucru este prev─âzut de lege sau ├«n m─âsura ├«n care ter┼úii proceseaz─â aceste date la comanda societ─â┼úii Zontera.

Societatea PIXEL SELECTION SRL nu ├«┼či asum─â r─âspunderea pentru directivele de protec┼úie a datelor ┼či procedurile paginilor internet partenere.

Pentru a gestiona daca doriti sau nu trimiterea cookie-urilor spre Zontera puteti accesa pagina) unde va puteti exprima consimtamantul referitor la fiecare fisier cookie in parte.

Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu ├«nseamn─â c─â nu ve┼úi mai primi publicitate online ÔÇô ci doar c─â aceast─â nu va mai putea ┼úine cont de preferin┼úele ┼či interesele dvs, eviden┼úiate prin comportamentul de navigare.

Securitatea datelor

Pagina noastr─â de internet ┼či celelalte sisteme informatice ale noastre sunt protejate prin m─âsuri tehnice ┼či organizatorice ├«mpotriva accesului, modific─ârii sau difuz─ârii datelor Dvs. de c─âtre persoane neautorizate precum ┼či ├«mpotriva pierderii sau distrugerii datelor Dvs.

Este necesar s─â trata┼úi ├«n permanen┼ú─â cu confiden┼úialitate datele Dvs. de acces ┼či s─â ├«nchide┼úi fereastra de browser c├ónd termina┼úi vizitarea paginii noastre de internet. Pentru transferul de date cu caracter personal utiliz─âm proceduri tehnice de criptare. Pute┼úi identifica transmiterea de date criptate (https) prin afi┼čarea unui simbol de ├«nchidere, de ex. afi┼čarea unui simbol de cheie sau lac─ât ├«n bara de statut a browser- ului Dvs.

├Äntreb─âri, Sugestii ┼či Reclama┼úii?

Aveţi întrebări referitoare la protecţia datelor, politica de utilizare cookie-uri sau la pagina noastră de internet? Nicio problemă, vă ajutăm cu plăcere.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0